Skip to main content

Milí studenti,

Pro letní semestr v Akademickém roce 2023/2024 jsme pro Vás připravili některé nové předměty významu B a C. Zde je jejich stručný popis. Pro více informací navštivte STAG a zapište se dle libosti na to, co vás zajímá 😊

 

KFC/TWS – tvorba WWW stránek

Praktický kurz, který využije opravdu každý! Ať již chcete WWW stránky sami tvořit, nebo se jen dozvědět více o útrobách internetu, neváhejte a zapište se – Dr. Bazgier Vám vše objasní.

Výuka probíhá v pondělí od 11:30 a zápis je omezen pouze počtem studentů. Za splnění předmětu získáte 3 kredity.

 

KFC/SOFCH – souhrnné opakování fyzikální chemie

Na této přednášce si zopakujete fyzikální chemii ke státním závěrečným zkouškám. Je určená pro 3. ročníky bakalářského studia a vyplatí se všem, kteří nechtějí podcenit přípravu.

Přednáška je plánovaná na středu od 9:45.

 

KFC/VVL – Metody studia povrchového napětí

Přednáška určená studentům navazujících oborů pod vedením externisty, Dr. Jůzy z Ústavu makromolekulární chemie AV ČR. Poznatky z tohoto předmětu jistě využijete u SZZ stejně jako na trhu práce.

Pozor! Tento kurz se nevypisuje každý rok. Máte možnost jej absolvovat na navazujícím studiu letos. Proto nečekejte a zapište se, i když jste v 1. ročníku. Výuka probíhá blokově v pátky, konkrétně v sudé týdny od 8:30.

 

KFC/PEM – Podniková ekonomie a management

Tento ekonomicky zaměřený předmět se bude hodit každému – pro lepší porozumění fungování firmy, stejně jako termínů z daných oborů. Jestli míříte do soukromé sféry, bude se vám hodit.

Výuku povede Dr. Zlámal ve středu od 12:00.

 

KFC/ZU – Základy účetnictví

Další z ekonomicky zaměřené přednášky. I tady Vám Dr. Zlámal objasní, jak ve firmě správně obíhají a jak se počítají finanční prostředky a majetek.

Výuka je plánovaná na čtvrteční ráno, od 8:00.

 

Nezapomeňte na oblíbené předměty, jako jsou terénní exkurze a pohled do firem v rámci předmětu KFC/EX23 – Exkurze 2023.

A doc. Berka opět pozve vědecké kapacity, aby vám přednesli, co je ve světě vědy nového v předmětu KFC/VS23 – Vědecký seminář 2023